Avocat

Avocat in Germania

Scrieti un email
avocatigermania@gmail.com
Program de lucru
Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Vorbiti cu noi
+49 151 6656 5125
+40 722 641 669
Scrieti un email
avocatigermania@gmail.com
Program de lucru
Luni - Vineri 9.00 - 18.00

Ce este un avocat specializat în drept penal?

  Avocatul specializat în drept penal este un avocat care are o calificare suplimentară în domeniul dreptului penal. Acest lucru este necesar,  deoarece apărarea eficientă în drept penal necesită nu numai o bogată experiență de muncă, ci și cunoștințe juridice cuprinzătoare.

Avocatul specializat în materie penală trebuie să dovedească calificarea suplimentară Baroului din care face parte si care îi conferă titlul de avocat specializat în drept penal, dacă sunt îndeplinite condițiile legale.

În conformitate cu § 13 Regulamentul privind specializarea avocaților (Fachanwaltsordnung) avocatul trebuie să dovedească cunoștințe suplimentare în următoarele domenii de drept:

  1. 1. Metodologia și apărarea în drept penal și principiile științelor auxiliare relevante,
  1. 2. Dreptul penal material, inclusiv dreptul penal al tineretului, narcoticelor, drept rutier, dreptului penal economic și fiscal;
  1. 3. Codul de procedură penală, inclusiv drept procedural special cu privire la minori, procedura contravențiilor, precum și procedura executării sentințelor penale.

După ce i-a fost acordat titlul de avocat specializat în drept penal, acesta trebuie să dovedească conform § 15 a Regulamentului privind specializarea avocaților (Fachanwaltsordnung) în mod nesolicitat Baroului din care face parte participarea anuală la cursuri de pregătire profesională.

Domnul Rechtsanwalt (Avocat) Manuel Luedtke a primit titlul de Avocat Specializat în Drept Penal, acordat de către Baroul din Munchen.