Avocat

Avocat in Germania

Scrieti un email
avocatigermania@gmail.com
Program de lucru
Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Vorbiti cu noi
+49 151 6656 5125
+40 722 641 669
Scrieti un email
avocatigermania@gmail.com
Program de lucru
Luni - Vineri 9.00 - 18.00

Biroul de Traduceri Juridice Luedtke oferă servicii de interpretariat și traduceri legalizate în și din limba română.

Domnul Manuel Luedtke este avocat specializat în drept penal german, interpret și traducător autorizat pentru limba română si germană.

Fiind investit public în funcție de orașul Hamburg, domnul avocat Luedtke este deținătorul unui sigiliu oficial, care îi conferă capacitatea de a legaliza – întocmai unui notar – traducerile efectuate.

   

În plus, fiind jurist de meserie, domnul avocat Lüdtke cunoaște, spre deosebire de mulți alți traducători, termenii de specialitate din domeniul juridic, ceea ce garantează calitatea traducerilor efectuate.

Colaboratorii Biroului de Traduceri Juridice Luedtke sunt traducători autorizați cu experiență îndelungată în domeniul juridic.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să accesați website-ul nostru de specialitate www.dolmetscher24.net.

Pentru detalii și oferte de preț vă rugăm să ne contactați la următoarele adrese de E-Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefonul mobil +49 151 66565125.

Alegeti cu incredere un avocat in Germania

Doriti sa va reprezentam?

Dacă doriți să va reprezentam trebuie sa ne împuterniciți pentru apărarea dumneavoastră. Vă rugăm să ne trimiteți împuternicirea avocațială completata si semnată prin E-mail sau fax.

Aveți întrebări?

Vă oferim consultanță cu plăcere. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau să ne sunați în vederea unei programări pentru consultanță juridică în biroul nostru de avocatură.

Procură avocațială

Aici gasiti informatiile necesare pentru completarea imputernicirii avocatiale, cat si procura ce trebuie descarcata, completata si semnata.

Lista penitenciare Bavaria

Lista penitanciarelor din Bavaria, programul de vizite si alte informatii utile.